Eliminacje Mistrzostw Europy 2008 Austria/Szwajcaria

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 22 lis 2007, 1:21

guru pisze:Jakieś problemy z dzieciństwa? Czyżby Anglicy się nad Tobą znęcali w dzieciństwie i zmuszali Cię do jedzenia płatków cynamonowych? Radość niektórych jest żenująca. Ciesz się z awansu naszych, a nie z czyjegoś nieszczęścia. Rolling Eyes
Że sie wtrącę - Ja jak większość osób też się cieszę z odpadnięcia Angoli mimo że ogólnie nic do nich nie mam ale fajnie jak jeden faworyt odpada i następnym razem będzie miał więcej szacunku do swoich rywali. I jakoś nic złego mi osobiście Anglicy nie zrobili więc nie rozumiem twojego zbulwersowania guru, znaczy trochę rozumiem bo kibicujesz Arsenalowi z Premiership ale cieszenie się że odpadli nie uważam za jakieś zboczenie czy coś takiego. Taki jest świat i dla mnie normalne jest że kibic Barcelony cieszy się z potknięcia Realu i odwrotnie itp
guru pisze:Kadrowo Anglia jest bardzo mocna i czy w Arsenalu będzie o kilku Anglików więcej nie robi wielkiej różnicy.
Jeśli by wprowadzono limit obcokrajowców to reprezentacja na pewno by na tym nie ucierpiała a nawet zyskała bo ci co się nie łapią do składów swoich drużyn graliby zamiast grzać ławę.
Jednak zgodzę się że Anglicy potencjał mają tylko muszą jeszcze znaleźć kogoś kto poukłada te puzzle.

A propos Puzzli, które są dla mnie jeszcze śmieszniejszego KLIK
:roftl3:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”