Że sie wtrącę - Ja jak większość osób też się cieszę z odpadnięcia Angoli mimo że ogólnie nic do nich nie mam ale fajnie jak jeden faworyt odpada i następnym razem będzie miał więcej szacunku do swoich rywali. I jakoś nic złego mi osobiście Anglicy nie zrobili więc nie rozumiem twojego zbulwersowania guru, znaczy trochę rozumiem bo kibicujesz Arsenalowi z Premiership ale cieszenie się że odpadli nie uważam za jakieś zboczenie czy coś takiego. Taki jest świat i dla mnie normalne jest że kibic Barcelony cieszy się z potknięcia Realu i odwrotnie itpguru pisze:Jakieś problemy z dzieciństwa? Czyżby Anglicy się nad Tobą znęcali w dzieciństwie i zmuszali Cię do jedzenia płatków cynamonowych? Radość niektórych jest żenująca. Ciesz się z awansu naszych, a nie z czyjegoś nieszczęścia. Rolling Eyes
Jeśli by wprowadzono limit obcokrajowców to reprezentacja na pewno by na tym nie ucierpiała a nawet zyskała bo ci co się nie łapią do składów swoich drużyn graliby zamiast grzać ławę.guru pisze:Kadrowo Anglia jest bardzo mocna i czy w Arsenalu będzie o kilku Anglików więcej nie robi wielkiej różnicy.
Jednak zgodzę się że Anglicy potencjał mają tylko muszą jeszcze znaleźć kogoś kto poukłada te puzzle.
A propos Puzzli, które są dla mnie jeszcze śmieszniejszego KLIK