ANTYPATIE

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 19:19

Moje antypatie...Prosze bardzo :)

:arrow: Real Madryt - smierdza komercja bardziej niz Britney Spears i Christina Aguilera w jednym...Poza tym sa odwiecznymi rywalami Barcy, ktora kocham wiec moj stosunek do tego klubu nie powinien nikogo dziwic
:arrow: Beckham - Nigdy za nim nie przepadalem...Uwazam ze jedyna rzecz ktora potrafi robic na boisku to wykoywanie rzutow wolnych...Jest bardzo komercyjny...Kasa uderzyla mu do glowy
:arrow: Rasiak - Uwazam go za slabego pilkarza...Nie wiem jak Janas mogl powolywac go na mecze reprezentacji skoro jest zupelnym przecietniakiem...Poza tym go nie lubie...Tak poprostu 8)
:arrow: Moja pani od j. niemieckiego - jest feministka ktora wyzywa sie na wszystkich facetach jakich uczy...Jako ze ja mam dlugie wloski to mam u niej specjalne wzgledy (dziennie jestem kilka razy pytany... duzo wiecej niz reszta klasy). Poza tym ze mnie nie lubi i jest feministka to denerwyje mnie jej dziwne poczucie humoru
:arrow: Christian Vieri - nigdy nie przepadalem za tym pilkarzem...Psuje spotkania i rusza sie wolniej ode mnie... Wyglada na to ze lubi dobrze zjesc 8)
:arrow: Ronaldo - tego pilkarza nienawidze najbardziej!! Jak mozna bylo uwazac tego pilkarza za najlepszego na swiecie!!?? Jestem pewien ze Real kupil go tylko dlatego ze jest znany i mozna na nim zarobic...Nie potrafie wytlumaczyc za co go tak nie lubie...Moze za to ze jest taki znany (prawie jak beckham)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”