FMy

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 27 gru 2007, 18:41

Ja stosuje tak samo 442 ale zmodyfikowane. Najwazniejsza role peni srodkowy pomocnik, ktory ustawiony jest jako PS, ale strzalke mu przeciagam az do srodku ataku. Tak jak wspomnialem, swietny w tej roli jest Bodmer, ktory jako PS ma uzolniony, OPS - naturalny, a NS - kompetentny. Dobry na tej pozycji byl tez Elano. Oczywiscie dwoch wysunietych skrzydlowych do tego i DPS. Nastawienie ofensywne, pressing - do tego trzeba miec szybkich i silnych obroncow, krycie strefowe, gra na rozgrywajacego(np Bodmer). I jeszcze troche tego bylo, ale juz nie pamietam wszystkich ustawien. W FM 07 zawsze to ustawienie bralem i zawsze dobre wyniki osiagalem.
mete pisze:ak gralem Werderem kupilem go za 3.8 mln euro...musisz zaraz po starcie gry zlozyc oferte to bedzie dobrze.u mnie zawsze przechodzi do Violi(nie liczac tego jak go kupilem do Werderu)

No wlasnie odrazu mu zlozylem oferte i najpierw dalem chyba 9 mln, to sie nie zgodzili, potem 14 i wtedy powiedzieli, ze zadaja cos ponad 20. Moze i stac by mnie bylo, ale tyle kasy na pilkarza o mimo wszystko niezbyt duzej renomie ?

Wróć do „Hyde Park”