Owszem wykonalne ale dla mnie malo realne bowiem Zuraw nie ma juz takich ambicji jak kiedys, moze i z czystej kurtuazji mowi ze zmieni klub aby jechac na ME bo pewnie w glebi duszy ma swiadomosc ze i tak pojedzie na nie bowiem w koncepcji Leo jest stalym pkt ot taki dobry duszekvakabayashi pisze:dla mnie powrót do Wisły i walka o LM czyli wypożycznie pół roczne - nie uda sie w Wiśle w LM - odchodzi gdzieś indziej proste i z korzyścią dla obu strony - a przy okazji - wykonalne
Zawodnikowi w tym wieku chodzi przede wsyztskim o zapewnienie sobie dobrego bytu na przyszlosc a wiec krotko $
Zurawski w polskiej lidze osiagnal juz wsyztsko i watpie aby mogl sie karmic stwierdzeniem - powalcze poraz enty z Wisla o LM - bo ile razy on juz do tego podchodzil a i tym razem na Wisle potencjalnie bedzie czekac bardzo silny rywal bo z obiegu wypadl juz ten fenomenalny sezon z UEFA Wislakow a wiec realnie mozna walczyc jak wejda nowe przepisy
Co do MLS to odbieram ja zupelnie inaczej od jakis 2 lat to juz nie ta egzotyka i amatorka jak w ;latach 90. Poszlo do przodu wystarczy popatrzec na repre USA i zawodnikow, wlasnie z MLS
Reasumujac nie zdziwie sie jak Zuraw zostanie w Celticu, ile to juz razy mial odejsc a caly czas grzeje tam lawe