FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 gru 2007, 2:36

Ja czasem gram w FM 2007 i jestem zajebistym graczem :lol: Jak już wspominałem moje Atletico trafiło w półfinale LM na również moją Romę i wygrali Hiszpanie. A w finale spotkałem się oczywiście z Realem który pokonał Liverpool. No i mimo że Real zdecydowanie dominował, głównie dzięki Leo Franco wygrałem 2:0 i cała LM (w poprzednim sezonie PUEFA i Superpuchar Europy) i okrzyknięto mnie geniuszem czyli że po prostu jestem zajebistym managerem :lol: :wink: Teraz mam przerwę między trzecim a czwartym sezonem i właściwie to nie wiem czy coś zmienić w Atletico :think: W Romie pewnie znowu wydam kilkadziesiąt baniek bo co do niektórych kończy mi się cierpliwość mimo ze wygrałem Serie A. No i liczę że wreszcie Juve uda się awansować do Serie A bo ile można grać w B :angry2:

No i ponawiam pytanie do osób grających taktyką 4-2-3-1 jakie mają ustawienia dla całej drużyny :?:

Aha i czy u was też mieliście galatyczny Real bo u mnie drugi rok z rzędu wygrali La Lige (teraz do momentu jak zapewnili sobie mistrzostwo mieli tylko 2 remisy i 2 porażki a tak to wszystko wygrywali a w sumie to chyba mają bilans 32-3-3), w poprzednim sezonie wygrali LM, teraz finał LM, i niedługo grają finał z Valencią w Pucharze Hiszpanii, no i zdobyli Klubowe MŚ... :zgon:

Wróć do „Hyde Park”