Nie wiem po co kupiłeś tych zawodników. Vela u mnie w 3 sezonie jest jak na razie najlepszym strzelcem w drużynie. U mnie jest koniec stycznia, a on ma już 20 trafień.Tobik33 pisze:mam 4 w ataku Pandev, Rooney, Aguero i Adebayor i każdy strzela jak na zawołanie. A mam jeszcze Bendtnera, Velę na wypożyczeniach.
Tobik33 pisze: Arsenalem gra się bardzo przyjemnie ponieważ można sprzedawać piłkarzy za spore sumki
Eboue - 20 mln
Sagna - 20 mln
Persie - 23 mln (zbuntował się i poszedł w odstawkę) i wielu wielu innych
Tobik33 pisze:A moi defensywni pomocnicy (Y. Toure (90% średnia podań)) mają średnie 6.60 i nie większe najgorsze w zespole dla mnie jest to błąd gry choć inni piłkarze mają co najmniej 7.00.
U mnie DM jest Diarra. Jestem z niego zadowolony. Flamini jest jego zmiennikiem.
Ja z Anglików mam Taylora i Rochardsa (obaj podstawowa 11). Teraz poluje na Barnesa.Tobik33 pisze:Przepłaciłem i to 3-krotnie ale nie żałuje chciałem w Arsenalu trochę więcej Anglików Very Happy
jak to jest, że nikt nie chce kupić moich zawodników? Gallas, Senderos, Fabiański i Cana są wystawieni na listę i nikt się nie zgłasza.