Jesli mial dobra runde jesienna to po co go sprzedawac?Ja mysle ,ze zabrzan jeszcze nie stac na takie transfery, naprawde mozna te pieniadze przeznaczone na Kowalewskiego lepiej wydac.Bobohawk pisze:Zawsze mogą sprzedać za ładne pieniądze Peskovica, bo rundę jesienną miał dobrą
04.01.08 EDIT:
Kowalewski: Wisła się ze mną kontaktowała
źródłoWe wczorajszym serwisie sportowym Telewizji Polskiej, rzecznik prasowy Wisły, Adrian Ochalik, zaprzeczył jakoby "Biała Gwiazda" czyniła starania, aby sprowadzić Wojciecha Kowalewskiego. Inne zdanie na ten temat prezentuje, cytowany przez rosyjskie media sam zainteresowany.
- Mogę potwierdzić informację, że kontaktowali się ze mną przedstawiciele Wisły Kraków. Do złożenia konkretnej propozycji jednak nie doszło. W najbliższym czasie muszę jak najwięcej grać, jeśli chcę dostać powołanie na Euro 2008 - mówi niedawny bramkarz Spartaka Moskwa.
Przypomnijmy, że po rozwiązaniu kontraktu z moskiewskim klubem, Kowalewski jest wolnym zawodnikiem
Nie wiem w co się bawi Wisła
I jeszcze jedna wiadomość.
Rafał Grzelak podpisał dziś kontrakt z greckim klubem Xanthi Skoda - informuje internetowa strona dziennika O Jogo.
Boavista Porto zyskała dzięki transferowi 200 tys. euro. Grzelak związał się z Xanthi 4,5-letnią umową.