Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post autor: j1mmy » 03 sty 2008, 8:10

baziu pisze:Nie nazwałbym usunięcie Freda wietrzeniem rezerw, a konsekwencją małego konfliktu. Póki co to rezerwy ale jak zaczna nas chwytać kontuzje(odpukać ) to ciekawe co zrobimy.

Ja mam wrażenie , że od paru sezonów to kontuzje nas nie opuszczają.Ale Chris chyba wraca ;)
Gdzies czytalem ze mamy wypozyczyc Fabio Santosa, to jest dla mnie dopiero niezrozumiala decyzja, strzelił nam parę ważnych bramek i imho gra calkiem poprawnie

Co do Freda to dla mnie zrozumiala decyzja , lapią go kontuzje zrobil się niesforny a i bramek strzelał mniej niż chyba oczekiwano. Czy Baros będzie lepszy? Szczerze wątpie ale ma ogranie w LM większe. Zresztą transfery Lyonu jeśli chodzi o napastników wołają o pomstę do nieba . Ale sprzedając Freda 3 napastnikiem bedzie Loick Remy ? Houllier próbował go nawet wprowadzać zobaczymy co z tego wyjdzie.
baziu pisze:Mimo tego, takie nazwy jak PSG,OM czy Bordeaux, nawet przy słabej postawie, wzbudzają większy stres piłkarzy, kibiców niż np.Lille.

Jak patrzę na mecze z tymi drużynami w perspektywie paru sezonów to tylko Lille wzbudza we mnie niepokój dobrze że Lyon ich podkupił :)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”