Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 03 sty 2008, 18:32

Michał M pisze:No chyba, ze szykują go też na skrzydła, ale nawet wtedy - maks. 15 mln jak dla mnie
jak dla mnie to na bank będzie on grał, o ile przyjdzie, na skrzydle :wink: Uli nie jest głupi i wie, że napastników mamy pod dostatkiem :wink:

Jest i zajebista wiadomość : :jupi: Matts został wypożyczony do BVB :wink: w końcu Kuba będzie miał kogoś dobrego za plecami :wink: Degen zajpewnie powędruje na ławkę, o ile w ogóle, bo ma odejść. Jak dla mnie i tak jest on bardzo słaby i tak czy siak by siedział już na ławie.
Michał również chciałem aby Matts został wypożyczony do BVB, akurat Dortmund to chyba idealny klub dla niego na wypożyczenie. Pół roku tam spędzi. Ten, w miarę krótki, okres wypożyczenia to dla mnie sygnał, że po sezonie pożegnamy sie z Buytenem. Przyszedł Breno, po sezonie wróci Matts, czyli jak dla mnie kadra na przyszły sezon nie będzie zawierała Buytena. Mam nadzieję, że choć z 6 baniek za niego wyciągniemy.

edit: porąbało mi się ;/ Matts został wypożyczony na 1,5 sezonu :wink: czyli sytuacja jaką opisałem będzie za półtora roku :P
Ostatnio zmieniony 04 sty 2008, 0:33 przez Akarin, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Niemcy”