Wasze samochody

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 06 sty 2008, 12:27

Loczek pisze:A można wiedzieć ile zapłaciłeś za autko,ile za ewentualne usterki ? cena auta + wymiana płynów itd

Za autko zapłaciłem dokładnie tyle ile mnie wyszła cała procedura w Polsce ;) Samochód sprowadziłem z Niemczech gdzie już od jakiegoś czasu stał prawie nieużywany w garażu. Co do usterek to nie było ich jak do tej pory za dużo (odpukać). Wymieniłem kilka pasków (alternatora i wspomagania kierownicy), świece żarowe (jak przyszły mrozy to nie chciał odpalać) i przednią szybę bo nic już przez nią nie widziałem. Wymiana oleju i filtru to wydatek koło 80zł więc też tragedii nie ma. W najbliższym czasie muszę wymienić podsufitkę bo zaczęła się odklejać i chcę na wakacje powalczyć z klimatyzacją bo nie działa, a jak przyjdą upały to może być nieciekawie. Chciałbym też włożyć do niego jakieś porządne radyjko i głośniki, ale bez przesady bo pomału zbieram na coś lepszego. Po udanej przygodzie z niemiecką myślą samochodową ostrzę zęby na Audi A3 1997~98 lub VW Golf IV z podobnego okresu, oczywiście w dieslu ;)

Wróć do „Hyde Park”