Praca

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 07 sty 2008, 19:11

No to ja sie pochwale jako pelnoetatowy pracownik firmy Fud-Men w Jaworznie www.fudmen.pl 8) pracuje tam od 1 marca 2007 roku tak wiec juz niedlugo roczek :P kiedy to minelo? :roll: jesli chodzi o to co robie to kazdemu komu opowiadam to twierdzi ze nic nie robie tylko sie woze paleciakiem co jest oczywiscie bzdura :D ale po kolei ;p na miejsce mojej pracy skaldaja sie dwie hale produkcyjne, na kazdej z nich jest ok. 30-40 kobiet i 3 mezczyzn w tym ja :P dwoch na jednej hali i jeden na drugiej ;p ten jeden to oczywiscie ja :D babeczki robia wszystko co potrzeba aby wyszedl z ich pracy obraz badz tez ramka do sklepow IKEA na calym swiecie, od zszywania ramek przez montaz postera w tej ramce az do zgrzania owego obrazka w folie termokurczliwa :) moim zadaniem jest jednym slowem obsluga kobiet na mojej hali czyli dostarczenie wszytskich niezbednych elementow ktore w danej chwili potzrebuja do pracy oraz odwoz juz gotowych elementow oprocz tego i to najgorsze mam rowniez pakowac zgrane i poukladane na paletach obrazki :) nakladam karton, owijam streczem, spinam tasma i wywoze na magazyn skad odjezdza pakunek w rozne strony swiata zaczynajac od Niemiec i Danii a konczac na Malezji i Stanach Zjednoczonych :) ogolnie caly czas jestem w ruchu bo raz ktoras potzrebuje zeby przyweizc profil do zszycia a gdy wroce to juz czekaja na mnie 3 palety do spakowania :P poczatki pamietam ze tragiczne, po 3 dniach juz trzymalem wypowiedzenie w dloni ale cos mnie zatrzymalo i zostalem i chyba nie zaluje :) poznalem sporo fajnych osob i chyba nauczylem sie troche samodzielnosci :) aha najwazniejsze, przedzial wiekowy kobiet to cos mniej wiecej 19-50 weic kazdy znajdzie cos dla siebie 8) tak wiec jesli ktos z Was kiedys kupi obrazek w IKEI i z tylu bedzie widniala pieczatka "KJ17" wiedzcie ze ten obrazek pakowal nie kto inny jak ja :D:D cheers ;)

Wróć do „Hyde Park”