FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 sty 2008, 23:15

bellus pisze:ja raczej nie gram potęgami, zaczynam jako bezrobotny i potem pnę się po szczeblach kariery
Opowiedziałbyś nam jedną ze swoich karier na dobranoc :P Ile bierzesz lig, kim grałeś? itp

Jak ja próbuję kogoś sprzedać (wystawiam go na listę, biorę że jest niepotrzebny, proponuję klubom itp i nawet czasami jak już on negocjuje z innym klubem to wywalam kolesia do rezerw i daję mu 'wp bez przyczyny' aby go podenerwować żeby sobie poszedł i zaakceptował nawet niższe warunki kontraktowe na co on czasem i tak się nie zgadza i woli przez sezon u mnie wegetować :? Czasem też chcę sprzedać kogos za 0 euro i nikt się nie zgłasza, a jak grajkowi kończy się kontrakt i jest wolnym agentem to ustawia się po niego kolejka chętnych :roll: Na szczęście z wypożyczeniami jest nieco lepiej i kluby płacą 100% wynagrodzenia lecz kupić niewielu kupi nawet po mocno zaniżonej cenie a o obustronnym rozwiązaniu kontraktu to już w ogóle nie ma co mówić bo takie rzeczy to tylko w erze a jak już to kolo chce jakiegoś kosmicznego odszkodowania że bardziej opłaca mi się trzymać go przez sezon czy dwa w rezerwach i bulić mu wynagrodzenie) to jak już się ktoś zgłosi to odchodzi za mniejszą kwotę niż jego wartość a jak mam kogoś kupić to przeważnie mocno przepłacam - oczywiście jak jaśnie panowie zgodzą się na transfer :(

Wróć do „Hyde Park”