No pewnie, nawet niedawno na takiej byłemLoczek pisze:Otóż z całą pewnością każdy z was dostał do domu kilka razy zaproszenie na prezentację pościeli z wełny
Doświadczenie w pracy przedstawiciela handlowego to dobra rzecz, Loczek. Spędzenie tyle czasu za kółkiem też z pewnością zaprocentuje, prędzej czy później
Powodzenia! To chyba jedna z najmodniejszych prac obecnie - doradztwo finansowe. I z pewnością dobrze dochodowychLoczek pisze:A teraz właśnie wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną dotyczącą pracy na stanowisku - doradca finansowy.
Mężczyźni o zarobkach nie rozmawiają. Przynajmniej nie za głośnoLoczek pisze:Spyrczak, a chociaż płacą Ci dobrze w tej pracy ?
Z racji wieku podejrzewam, że mam jedne z najdłuższych doświadczeń zawodowych na forum (ponad 5 lat pracy zawodowej tj. na umowie o pracę). Pracować zacząłem pod koniec studiów (wcześniej - wiadomo - parę stażów się odbyło), przeszedłem przez urząd miejski, dużą firmę doradztwa podatkowego, żeby zakotwiczyć w pośrednictwie ubezpieczeniowym, gdzie siedzę już od ponad trzech lat