FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 08 sty 2008, 20:46

Valdés, Oier, Xavi, Iniesta, Puyol, Eto'o, Márquez, Henry, Milito, Thuram, Gudjohnsen, Abidal, Edmílson, Zambrotta, Bojan, Giovani.

Kadra na Seville. Ronaldinho nadal sie leczy, Deco także ma jakąs kontuzje. Chyba Ryj nie bedzie szykował żadnej niespodzianki i mam nadzieję, że Blaugrana zacznie

Valdes - Puyol, Milito, Marquez, Abidal, Edmilson, Xavi, Iniesta - Giovani, Eto'o i Henry.

Eidur zawiódł na całej linie z Mallorca, a Iniesta zdecydowanie lepiej wygladał w środku, Henry także dobrze sie wprowadził. Edmilson zagrał i CdR i kilka minut z Mallorca, wiec spokojnie może pograc 60-70 minut, pozniej może zmiana z Zambrotta i Rafa na DM'a.

Dziwna sprawa z Eto'o myślałem, że Barca dogadała się z trenerem Kamerunu. Wszystko na to wskazywało. Sam Eto'o sie nei wypowiadał, a przecież on zawsze stawał po stronei reprezentacji. Dziwne, żeby teraz bylo inaczej. Mam nadzieję, że jednak Perła zostanie przynajmniej do jutrzejszego spotkania, bo jeśli Barca poważnie myśli o zwyciestwie w pucharze to Kameruńczyk sie bardzo przyda w pierwszym spotkaniu.

Wróć do „Hiszpania”