Zico_FCI pisze:Ja sobie gram Cisco Roma
Ave
Zico_FCI pisze:Na wyjazdach była gorzej, ale w ogólnym rozrachunku udało mi się dość pewnie zając 4 miejsce i awansować do baraży. Baraże te naprawdę cudem udało mi się wygrać. W decydującym meczu zdobyłem bramkę w 119 minucie meczu. Gdyby nie ta bramka to awans uzyskałby rywal, ponieważ wyżej zakończył sezon w tabeli.
I tu ukryte jest całe piękno FM'a. Nie zrozumie nikt, kto nie grał klubem w którym za 4 piłki i zgrzewkę soku Donald Duck oddaje się piłkarza. Zico-respekt.
Z zawodników, których mam na uwagę zasługuj Rumun, Calin Cristea. W połowie pierwszego sezonu kupiłem go za 100tyś. Przed obecnym było już kilkunastu chętnych na odkupieni go. Niektórzy dawali po około 5mln ojro.
Zapraszam Cię do plebiscytu. Link jest w moim podpisie.
Wilmore pisze:a tymczasem po odejściu po trzech sezonach z GieKSy poszedłem do Empoli Calcio i zmieniłem wymiary boiska na najmniejsze z możliwych
To musiałeś mieć nie lada wyniki. Bo chyba zdajesz sobie sprawę, że w realnym świecie jest to tak samo prawdopodobne jak to, że Polska zorganizuje Euro ?
Wilmore pisze:Jeśli mój eksperyment z cofniętym napastnikiem i grą 1-2-2-2-4 w defensywie wypali, to podzielę się z Wami moim ustawieniem, o ile będą chętni ( Laughing ), bo jak nigdy Mourinho w FM nie byłem, to teraz jestem autentycznie z tego, co stworzyłem, zadowolony.
Jak wypali, to z tym ogniem zapraszam do plebiscytu.Link w moim podpisie.
Saluto