FMy

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 09 sty 2008, 14:37

Loczek pisze: To musiałeś mieć nie lada wyniki. Bo chyba zdajesz sobie sprawę, że w realnym świecie jest to tak samo prawdopodobne jak to, że Polska zorganizuje Euro ?
W FM nie ma z tym żadnego kłopotu - rozpoczynałem grę GKS i nie miałem złudzeń co do tego, że coś osiągnę, tymczasem wygrywałem wszystko. Jednak nawet ze słabszą grą reputacja w tej grze w tej i poprzedniej edycji rośnie zbyt szybko, nieproporcjonalnie w porównaniu do sukcesów, i po dwóch tygodniach bezrobocia zlitowało się nade mną Empoli (kandydat do spadku), bo nawet beniaminek Primera Division - Tenerife - mnie nie chciało.
Bobohawk pisze:A podczas mojej gry doszło do niespotykanych finałów ME. Takiego błędu w grze jeszcze chyba nikt nie miał. Zobaczcie sami...
Muszę Cię zmartwić, taki błąd mają prawie wszyscy.
peepe pisze: kazdy pirat ma ten blad:D
Bullshit, mam oryginał co roku, a tymczasem w FM 08 po raz pierwszy coś takiego mi wyskoczyło - nie spotkałem się z żadnym błędem spowodowanym nieoryginalną wersją gry, zawsze mnie bawi, gdy ktoś pisze, że to czy tamto jest winą skopiowanej wersji.
Mnie równierz nie zdarzaja sie bledy z ME ze graja same slabsze reprezentacje
A ile masz lig włączonych? Ja, gdy miałem tylko jedną, miałem zawsze ten błąd. Gdy wczytywałem więcej krajów - kłopot znikał.

Wróć do „Hyde Park”