j1mmy pisze: Na olweb napisali ze jakos niedlugo Cris ma zostać Portugalczykiem
Acha, no to to całkiem zmienia postać rzeczy. To może dlatego, wypożyczyli Santosa, żeby pozyskać Delgado, bo trochę to potrwa zanim Cris zostanie Portugalczykiem. I od nowego sezonu Fabio Santos wróci do nas. Bo w te sprawy rodzinne to za bardzo nie wierze
j1mmy pisze: Uważam , że to będzie zły krok Wink przy całym szacunku dla tego co dla nas Portugalczyk zrobil , chyba że go odkupimy za połowe ceny
No jeżeli dane by nam było stracić na kupnie tego zawodnika, to dla mnie też by był to zły pomysł, ale jeśli chodzi o jego grę to na pewno wniósł by coś do naszego zespołu.
j1mmy pisze:Wygląda na inwestycję krótkoterminową ale kto wie Wink
Tym bardziej, że Crosas ledwo wszedł do naszej drużyny już zaczął gadać, że chce wrócić do Hiszpanii, dlatego nie ma co liczyć na jego grę w podstawowym składzie. W co 2-3 meczu grać będzie na pewno, ale raczej będzie wchodził z ławki rezerwowej. Wydaje mi się, że LAcombe po stracie kilku zawodników (Fabio Santos,Belhadj,Fred najprawdopodobniej też) chciał zrobić taki trochę sztuczny tłum. Bo nie wierze że wypożyczenie 20 letniego zawodnika bodajże na pół roku, któremu do wielkiego doświadczenia daleko, zaaklimatyzowania się w drużynie i przystosowania sie do naszej gry, zmieni coś w walce o najwyższe cele. Jak dla mnie jest to bardziej zakup, który będzie po prostu zastępcą wielkiego Toulalana czy innych zawodników w mniej ważnych meczach. Choć może sie okazać również tak elastycznym zawodnikiem, że zaskoczy nas wszystkich. Tylko pytanie czy jak wyrośnie u nas na gwiazdę to zostanie dłużej?