Cristiano Ronaldo

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 11 sty 2008, 11:41

pekaes pisze:Moim skromnym osobistym zdaniem tak nie będzie. Krystiano(po polsku bo jestesmy w Polsce) zostanie w Mu. A jeżeli już by zdecydował się na malutki transferek to gdzieś we Włoszech. Jak myslicie. Czy taki gracz jak Kris może zakonczyc kariere na wschodze?

Zmiażdżyłeś moje szare komórki pekaes. Po polsku mam Ci napisać, bo w Polsce jesteśmy? Ok. Tak więc nie wyobrażam sobie, żeby Kristjano Ronaldo który gra w Menczestrze Junajted zdecydował się kiedykolwiek na malutki ( i to podkreślam grubymi liniami ) transfer ( po polsku - sprzedaż przez klub i podpisanie kontraktu, czyli umowy, dzięki której będzie zarabiał ojro, euro, czy jak Ty to nazywasz, dutki ) we Włoszech. Na wschodzie kończyć karierę? Gdzie niby ? Rosja ? Ukraina ? Ty, a może Uzbekistan, Turkmenistan ?
Ja powaznie a Ty się ze mnie jak gówniarz naśmiewasz. Wiesz że na wschodzie można dużo zarobić, a chyba tylko o to chodzi CR, prawda ?
Przecież jesteś w Polsce. To dlaczego w skrócie " CR " jest ce, a nie Ka :lol: ?
Laughing Wink Very Happy
leże i kwicze normalnie facet rozwalasz mnie,ja Krystiano( Laughing )widze jak kopie węgiel w Doniecku Laughing Surprised
Się położę obok, masz miejsce na podłodze ? :lol: :lol:

Wróć do „Anglia”