FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 sty 2008, 13:17

Wilmore pisze:Tak, wiem, Ty byś je wziął i ukradł - bo przecież na normalne Cię nie stać. Razz
:arrow:
Słuchaj, udowodnij albo przeproś
A jak nie to mnie nie obrażaj :evil:
Wilmore pisze:A co do alkoholu - wybacz, za stary jestem, żeby nie docenić picia ze znajomymi w domu dobrego alkoholu.
Drogi dziadku jak byłeś młody też nigdy nie piłeś alkoholu w parku czy czy innym podobnym miejscu :?: Jak tak czyta się to co piszesz to można odnieść wrażenie że jesteś jak chodzący ideał, bardziej czysty niż dziewica, niż każdy ksiądz i inni na tym świecie - wręcz chodzący ideał.
Wilmore pisze:Każdy błąd jest inny
Czytasz w ogóle to co piszę :?:

Pewnie nigdy nie przekroczyłeś prędkości nawet o 1km/h :o A jej przekraczanie też jest przestępstwem i to nie ważne o ile - 1, 5, 50 czy 100.

Edit:

Jak dla ciebie gra w nieoryginalną grę jest tym samym co ukradzenie samochodu to pewnie zabicie najgorszego zwyrodnialca, recydywisty, pedofila i mordercy we własnej i twoich bliskich obronie jest tym samym co po mordowanie niewinnych ludzi np poprzez podłożenie bomby na stadionie. Życie nie jest tylko białe lub czarne. Nie znaczy to że pochwalam piractwo i bynajmniej się z tym nie afiszuję i nie wyśmiewam tych co wydają pieniądze na oryginalne gry jak wcześniej pisałeś.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2008, 15:31 przez Yukasz, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hyde Park”