Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 11 sty 2008, 15:49

RealFan pisze:Same brylanty byłyby tyle warte Razz No zależy jeszcze jakie i ile.
Jasna sprawa. Moje określenie było nieco niefortunne, ale każdy chyba zrozumiał o co chodzi :wink: Zresztą na potrzeby Savioli nie chciało mi się silić na jakiś bardziej poprawny tekst :lol:
RealFan pisze:A sądzę, że jakiś klub z Francji czy jakiś angielski średniak byłby gotów zapłacić za Saviolę, może nie 7-10 mln, ale 4-6 na pewno.
Z Francji to nie wiem, ale z Anglii może i tak :think: Kwoty transferowe w Premiership są naprawdę duże tak więc nie zdziwiłbym się aż tak mocno jakby znalazł się jakiś wariat chętny dać 5 mln euro za Kłólika. Trudno wyczuć jak to się dokładnie dalej potoczy. W każdym bądź razie Barcelona chyba na dobre zmarnowała jego nieprzeciętny talent :o :lol:
RealFan pisze:Niektórzy wciąż postrzegają Saviolę, jako piłkarza, który może strzelić kilkasnaście bramek w lidze w ciągu sezonu. Być może grając w jakiejś dość mocnej ekipie Ligue 1, regularnie przebywając na boisku, byłby nawet w stanie o taką liczbę powalczyć.
Nie sądzę. Moim zdaniem jedynym klubem w Ligue 1, który mógłby pomóc Savioli w zdobyciu dajmy na to 10 bramek w sezonie jest Lyon. Problem w tym, że Saviola jest za słaby na regularną grę w pierwszym składzie Lyonu.

Wróć do „Hiszpania”