Tenis

arturo_
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: arturo_ » 14 sty 2008, 14:46

Yukasz pisze:będę kibicował rywalom Federera
nie przekonuje Cię to, że Roger kibicuje Romie :P
LookAsh pisze:A Tsonga to tez nie kelner. W zeszlym roku mial pare przeblyskow a ja zapamietalem go glowie z tego, ze wyeliminowal z turneiju w Queens Clubie Rodicka,
Hewitta :wink: , co do wyniku to zgadza się jest to niespodzianka, ale nie jakaś wielka sensacja, Tsonga czyni ciągłe postępy i szczególnie na szybkich nawierzchniach jest coraz groźniejszy (IV runda Wimbledonu i III US OPEN). Murray mimo swoich możliwości jeszcze chyba nie jest gotowy, na to by osiągnąć jakiś większy sukces.

Swoją drogą czy jak widzieliście Tsonge po raz pierwszy to kogoś wam nie przypominał :?: :D

Co do Jankovic to sukcesów w tym turnieju jej nie wróże, już w pierwszym meczu taki maraton, to co będzie później, biorąc jeszcze pod uwagę jej problemy ze zdrowiem ciężko może być o dobry rezultat. W II rundzie szykuje się szlagier Sharapova - Davenport.

EDIT: widziałem również takie zdjęcia z innymi koszulkami, a info o Romie znalazłem kiedyś na stronie Rogera

EDIT 2: He continues to support FC Basel, his hometown club and is a fan of Italian club AS Roma .
Ostatnio zmieniony 14 sty 2008, 16:55 przez arturo_, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Inne sporty”