FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 14 sty 2008, 23:46

Kod: Zaznacz cały

Valdés, Oier, Xavi, Iniesta, Puyol, Márquez, Henry, Milito, Deco, Thuram, Gudjohnsen, Abidal, Zambrotta, Sylvinho, Bojan, Giovani.
Kadra na Seville. Wraca Deco, choć nie jestem pewien czy zagra jutro. Skład zbliżony napewno do tego z Murcia, zapewne wróci do "11" Milito, no i może Iniesta na lewe skrzydło, a Henry na środek, a i jeszcze Abidal, choć Sylvek nie zagrał gorzej od niego. Jednak to Sevilla musi zaatakować, wiec pewniejszy bedzie Francuz. Reszta tak jak było w sobote
Valdes - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Marquez, Gudjohnesn - Bojan, Henry, Iniesta.

Ciagle pojawiaja sie plotaki i pieprzenie ze strony ludzi zwiazanych z Milanem, oczywisice o transferze Zambrotty. Zaczyna mnie to nudzić, bo myślałem, że Milan to naprawde zespoł zarzadazny przez profesjonalistow, a cała telenowela z udziałem Ronaldinho i teraz Zamrotty, niestety temu zaprzeczaja. Jesli stac ich było na Ronaldinho to trzeba było go kupić podobnie teraz z Gianluca. Chyba wiedza jak sie przeprowadza transfery na poziomie.

Wróć do „Hiszpania”