No właśnie plotki.Galliani nie raz powtarzał że od lata nie ma tematu R10.Złożyli oficialną oferte opiewającą na podobno 60 mln euro a Barca ją odrzuciła.Od tamtego czasu to gazety rozpisują sie że niby Milan jest zainteresowany kupnem Ronniego a "łysy" w każdym wywiadze temu zaprzecza więc zastanów się co piszesz.Jedynym co ciągle mówił że"marzy"o Brazlyijczyku był Berlusconi jednak zawsze powtarzał że Barca za żadne skarby świata nie chce go sprzedać.Jeżeli chodzi o Zambrotte to Milan jest zainteresowany i to bardzo poważnie ale kupnem jego dopiero w lecie.Władze Milanu mówią że Włoch jest zainteresowany przejściem do Rossonerich więc w lecie podejmą rozmowy z Barceloną...Ciagle pojawiaja sie plotaki i pieprzenie ze strony ludzi zwiazanych z Milanem, oczywisice o transferze Zambrotty. Zaczyna mnie to nudzić, bo myślałem, że Milan to naprawde zespoł zarzadazny przez profesjonalistow, a cała telenowela z udziałem Ronaldinho i teraz Zamrotty, niestety temu zaprzeczaja. Jesli stac ich było na Ronaldinho to trzeba było go kupić podobnie teraz z Gianluca. Chyba wiedza jak sie przeprowadza transfery na poziomie.