Tenis

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 15 sty 2008, 18:43

arturo_ pisze::angry2:
Czy kibicuje Romie czy nie, nic mi do tego. Gra w tenis więc sympatie piłkarskie nie mają dla mnie znaczenia bo włączając odbiornik chcę patrzeć jak ktoś gra w tenis a nie na kogo głosował w wyborach czy czyje mecze w piłkę ogląda :wink:
A co do tego że nie chciałbym aby wygrał Federer to po prostu z reguły tak mam że nie lubię dominatorów (chyba że dominuje Znicz, Roma, Polska czy jeszcze ktoś :P ) :] Nic do niego nie mam bo to wielki zawodnik ale nie bardzo mi się widzi jak przed meczem zastanawiam się czy ktoś będzie w stanie nawiązać walkę z zawodnikiem/drużyną iks bo wieje nudą :?

W nocy nie mogłem zasnąć... więc włączyłem na chwilę Eurosport żeby zobaczyć co i jak :P Patrzę a tam mecz Baghdatisa z Cypru z Johanssonem ze Szwecji. Panowie odbijają sobie piłkę i punkty zdobywa Baghdatis... a na trybunach kilku (może jeszcze o kilku więcej :think: ) kibiców świętuje w mniej więcej taki sposób :arrow: :lol: (to co śpiewali na pewno słyszałem, wydaje mi się że to coś z tego linka (chyba ten początek) ale ręki nie dam sobie uciąć czy to na pewno to bo późno już było, nawet dla mnie :P ). Po chwili realizator pokazuje twarz Szweda a ten spogląda gdzieś wysoko na trybuny z taką miną - :o . Po chwili kolejna piłka wygrana przez Cypryjczyka i kibice znowu swoje :lol: A później poszedłem spać wiedząc że Grecy nawet w tenisie dają znać o sobie 8)

Wróć do „Inne sporty”