FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 15 sty 2008, 23:05

Tobik33 pisze:Dzisiaj musimy wygrać z mocno osłabionym rywalem. Mam nadzieje też że Henry coś dzisiaj ustrzeli i pokaże ponownie wielu niedowiarkom że nie skończy jak Szewa
Tp raczej Barcelona jest mocno osłabiona. Messi, Ronaldinho, Yaya, Eto'o, Edmilson - Keita, Crespo, Kanoute.
kon2r pisze:jezeli Ryj tak zrobi to efekt bedzie podobny co z GD po swietnym meczu Gudiegio powraca nie w pelni sil Deco i gra dno... Guddi powinien dostac szanse od poaczatku spotkania poniewaz z meczu na mecz jego forma rosnie i staje sie jakby nie patrzec coraz powazniejszym zagrozeniem dla Deco, Iniesty i Xaviego chcialbym abysmy zagrali tak:
VV Zambro-Puyol-Milito-Abidal Rafa-Guddi-Xavi Iniesta-Bojan Henry
ale zapewne zobaczymy Giovaniego w od poczatku tylko czyim kosztem ? mysle wlasnie Xaviego ktor ostatnio gra nadzwyczaj slabo a Iniesta zejdzie do srodka
to chyba narazie tyle

Pieprzenie. Eidur zagrał padake dzisiaj, powoli zaczynam rozumieć dlaczego Ryj bał sie go wystawić na GD. Islandczyk zagrał dwa dobre spotkania z Valencia i chyba ze Stuttgartem, aby pozniej zagrac bardzo słabo z Mallorca i w CdR. Teraz zagrał przyzwoicie z Murica i dzisaij znou słabiutko. Gdzie tu podstawy aby na niego stawiać, z Valencia to Levante remisuje, Murcia to także zaden argument. Fakt zaczał mnie przekonywać, fakt, ale do spotkania z Valencia, teraz jestem ponownie zdania, że nie ma miejsca dla niego w Barcelonie. Skorzystał z kontuzji Deco, ale wg. mnie jej nie wykorzystał.

Awans, sam mecz momentami ciekawy, ale spodziewałem sie więcej. Barcelona zbyt iwle sytuacji sobie nie stworzyła. Sevilla moze 2-3 wiecej. Szkoda, że Bojan nie zagral od poczatku, Giovani w pewnym momenci powinien zaczac myślec na boisku, bo gra w pierwszym skladzie dość regularnie 6 miesiecy, a nadal robi te same błedy. Jeśli juz awansowała Barca to fajnie gdyby szło tak dalej, Villarreal, ostatnio nie jest w najlepszej formie, szczegolnie obrońcy, wiec szanse beda z nimi jeszcze wieksze. Oczywiscie jak ŻŁP wygra jutro.

Wróć do „Hiszpania”