FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: kon2r » 16 sty 2008, 10:44

mistyk pisze:Naprawde myslisz, ze Guddy moze nam zaoferowac to co kazdy z tych graczy z osobna? Owszem Guddy dostawal szanse gry, ale glownie ze wzgledu na kontuzje. Czasam gra lepiej czasem gorzej, ogolnie do jego gry od kilku spotkan wiekszych pretensji nie mam, ale duzo bardziej wole ogladac Inieste, Xaviego czy Deco. Teraz kiedy wracaja kontuzjowani watpie, zeby Guddy sporo gral.
Guddy jest dobra alternatywa dla naszych pomocnikow ktorzy zreszta graja osttanio slabiutko to prawda gra w kratke ale jezeli ustabilizuje forme a reszta bedzie spisywac sie gorzej to nie widze powodu dlaczego niby mialby nie dostawac szans ?
mistyk pisze:ale duzo bardziej wole ogladac Inieste, Xaviego czy Deco
to juz twoj problem ale mysle ze Eidur powinien dostawac szanse kiedy oni sa w zenujacej formie...
Jarzinho pisze:Pieprzenie. Eidur zagrał padake dzisiaj, powoli zaczynam rozumieć dlaczego Ryj bał sie go wystawić na GD
a ja nie rouzmiem ? zagral swietne spotkanie z Valencia (slabiutka, ale jednak Valencia) i takie GD napewno by go mocno podbudowalo, a Ryj stawia na Deco po dlugiej kontuzji w tak waznym spotakniu ? nie wiem dlaczego to zrobil, naprawde myslal ze zawodnik po dluzszej kontuzji moze byc zdolny w swoim pierwszym spotkaniu dac prawdziwy popis w meczu w ktorym rywalem jest Real(mocny), mysle ze nie ma co powracac do GD mi poprostu chodzi o to ze Eidur powinien grac gdy nie idzie innym.

Wróć do „Hiszpania”