Tenis

arturo_
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: arturo_ » 16 sty 2008, 14:44

Duch pisze:Ja tam stawiam na Safina Nie tylko dlatego, że mu kibicuje, ale po prostu wydaje mi się być w dobrej formie (szczególnie kondycyjnie).
też uwazam, że można spokojnie grać na Marata choć u niego to nie kondycja fizyczna, a raczej jego głowa i nastawienie do meczu odgrywa zdecydowaną rolę :P , no ale z nie w pełni zdrowym Cyprusem powinnien wygrać :]
Yukasz pisze:Czy kibicuje Romie czy nie, nic mi do tego.
spoko, przecież wiem :wink: sam dowiedziałem się o tym niedawno, więc potraktowałem to jako małą ciekawostkę, no i chciałem Cię delikatnie sprowokować :P

A wszystkich ludzi bez zajęć i obowiązków informuje, że dziś w nocy szykuje się ciekawe (może lepszym określeniem będzie widowiskowe) spotkanie Feda z Santoro, co prawda Francuz zbyt wielkich szans nie ma, ale na pewno zadba o to żeby nikt podczas oglądania meczu się nie nudził i trochę Szwajcara pogania po korcie :D .

Muszę się przyznać, że niewiele meczów widziałem do tej pory, ale patrząc po wynikach widać, że jak narazie obywa się bez większych niespodzianek i wielkich emocji, no ale przecież wiadomo, że tak naprawdę turniej zaczyna się dopiero w drugim tygodniu :] .

Wróć do „Inne sporty”