Tobik33 pisze:Tylko zobacz Keita czy Kanoute w Sevilli mają niepowtarzalne miejsce w zespole. Keita to prawdopodobnie najlepszy pomocnik w tym sezonie w Sevilli, a Fredric to każdy wie czym jest dla klubu z Andaluzji. U nich jak ktoś wyleci robią się problemy. Dodam do tego że Alves i Fabiano byli nie w pełni sił co było widać wczoraj.
Podobnie można powiedizeć w przypadku Barcy o Toure i Eto'o, nie dostrzegam zadnej roznicy. Nie wspomne o pozycji Messiego. Deco także wczoraj wrocił. Nie dostrzegam nic co wskazywało, że Sevilla był osłabiona, patrzac na braki w obu kadrach.
Tak tylko wtedy to było oczywiste, dzisiaj kolejne spotkania pokazały, że Islandczyk ma spore problemy z rozegraniem kilku spotkań na podobnym, wysokim poziomie, wiec nei wiem dlaczego mialoby być własnie dobrze z Realem.kon2r pisze:a ja nie rouzmiem ? zagral swietne spotkanie z Valencia (slabiutka, ale jednak Valencia) i takie GD napewno by go mocno podbudowalo, a Ryj stawia na Deco po dlugiej kontuzji w tak waznym spotakniu ? nie wiem dlaczego to zrobil, naprawde myslal ze zawodnik po dluzszej kontuzji moze byc zdolny w swoim pierwszym spotkaniu dac prawdziwy popis w meczu w ktorym rywalem jest Real(mocny), mysle ze nie ma co powracac do GD mi poprostu chodzi o to ze Eidur powinien grac gdy nie idzie innym.