Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 17 sty 2008, 18:25

boskigonzo pisze: Nie wiadomo jeszcze wogole czy dostana pozwolenia o prace ,

Mi się wydaje że mają obywatelstwo portugalskie lub hiszpańskie :> Nawet bardzo mi się wydaje :wink:

boskigonzo pisze:Po 2. Tak jak ty ciekaw jestem tego co zaprezentuja. 2,6 mln funtow za jednego to sporo , tymbardziej ze sa anonimowi

Anonimowi są ale zależy dla kogo :P Oczywiście w seniorskiej piłce jeszcze nic nie ugrali ale trudno się dziwić skoro rocznik 1990 :roll:

Ja widziałem ich mecze i to nie raz. Coś koło 5 spotkań udało mi się oblukać. Może mam jeszcze coś na kompie bo sciągałem MŚ U17 :roll:

W 2005 nasz Anderson pokazał się z świetnej strony na MŚ U17. Oglądałem wtedy te mecze i potencjał było widać na pierwszy rzut oka.
Powiem szczerze że Fabio jeszcze bardziej mi zaimponował :] Jeżeli wszystko potoczy się tak jak u Andersona to jestem przekonany że będziemy mieli obrońce ( skrzydłowego :P ) na lata. Fabio gra na lewej obronie ale jest prawonożny więc sam nie wiem gdzie w przyszłość będzie grał :roll: Rafael ustępuje troche bratu jeżeli chodzi o ofensywe ale to z czasem może sie zmienić. Teraz wygląda to jak Fabio-Gary, Rafael-Phile :) Nic nie przsądzam ale może być ciekawie, oby :twisted:

ps. Widziałem Manucho w akcji :smile2:

Wróć do „Anglia”