czlowieku co ty piszesz, to po co wprowadzili licencje zeby odpierdzielac cyrk objazdowy i grac do 100km od wlasnego macierzystego stadionuEnJoy's pisze:Czecher masz teraz zadanie.Przejedz sie po calej Polsce, wypisz sobie na karteczce 16 stadionow ktore Ci sie podobaja i zrob sobie lige stadionowa.Graj sobie mecze na to kto ma lepszy stadion.
i przesylac bedzie, cp za tym idze bedzie sie ciagnelo w nieskonczonosc, nastepna na rozpisce bedzie pewnie Craxa, Korona czy ... Lech (Amica) bo przeciez od tego sie zaczelo a Lech gra na licencji wronieckiego zepsolucloner pisze:Ponoc prokuratura przyslala kolejne
Polowy ligi, dobre sobie przeciez ta gangrena opanowala pewnie caly kraj, jedynie jako tako mozna byc pewny Wisly bo w tych latach miala dream team a reszta ... (rewelacje Dziurowicza)Bienias pisze:Tomczak wykonuja dobra robote i licze ze bedzie ja kontynuowal nawet kosztem spuszczenia polowy I ligi.
Pamietacie cudowna wiosny Groclinu no ale to przed wprowadzeniem ustawy,. Idac dalej tym tropem to jezeli degradowac to nalezaloby sie przyjrzec nizszym liga gdzie ten proceder jest o wiele bardziej rozpowszechniony i zakamuflowany - czyli jak zdegradujemy wsyztskich wszystko wroci do pkt wysjciowego
Dla mnie to jest bledne kolo i trudno bedzie wyjsc z tego marazmu nawet po tym czasie a wsyztsko odbije sie na uczciwych(?) aktualnie dzialaczach sedziach, pilkarzach, bo sa postrzegani przez pryzmat degradacji, kluby traca na tym pieniadze itp a taki Fryzjer plecie w sadzie 3po3 a skonczy sie jak z grupa trzymajaca wladze
A czy pozostale kary sa rozlozone sprawiedliwie hmmmm wg mnie najbardziej oberwala Leczna, a takie Podbeskidze czy nagrodzony awansem za caly udzial Sosnowiecbellus pisze:Jak dla mnie decyzja jest niesprawiedliwa.
Tylko o tym zazwyczaj decyduje waskie grono osob, prezes, wlasciciel ktory ma wlasne ambicje a klub moze meic w glebokim powazaniu -> Stasiak - gdzie on to nie byl i i kogo nie sponsorowal, w dupie mial te kluby chodzilo bardziej o wlasna promocjeBienias pisze:Dzieki karom czyt degradacjom kluby sie bardziej boja i dluzej pomysla nad kupowanie meczow.