Widzew Łódź (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 17 sty 2008, 18:39

EnJoy's pisze:Czecher masz teraz zadanie.Przejedz sie po calej Polsce, wypisz sobie na karteczce 16 stadionow ktore Ci sie podobaja i zrob sobie lige stadionowa.Graj sobie mecze na to kto ma lepszy stadion.
czlowieku co ty piszesz, to po co wprowadzili licencje zeby odpierdzielac cyrk objazdowy i grac do 100km od wlasnego macierzystego stadionu
cloner pisze:Ponoc prokuratura przyslala kolejne
i przesylac bedzie, cp za tym idze bedzie sie ciagnelo w nieskonczonosc, nastepna na rozpisce bedzie pewnie Craxa, Korona czy ... Lech (Amica) bo przeciez od tego sie zaczelo a Lech gra na licencji wronieckiego zepsolu
Bienias pisze:Tomczak wykonuja dobra robote i licze ze bedzie ja kontynuowal nawet kosztem spuszczenia polowy I ligi.
Polowy ligi, dobre sobie przeciez ta gangrena opanowala pewnie caly kraj, jedynie jako tako mozna byc pewny Wisly bo w tych latach miala dream team a reszta ... (rewelacje Dziurowicza)
Pamietacie cudowna wiosny Groclinu no ale to przed wprowadzeniem ustawy,. Idac dalej tym tropem to jezeli degradowac to nalezaloby sie przyjrzec nizszym liga gdzie ten proceder jest o wiele bardziej rozpowszechniony i zakamuflowany - czyli jak zdegradujemy wsyztskich wszystko wroci do pkt wysjciowego

Dla mnie to jest bledne kolo i trudno bedzie wyjsc z tego marazmu nawet po tym czasie a wsyztsko odbije sie na uczciwych(?) aktualnie dzialaczach sedziach, pilkarzach, bo sa postrzegani przez pryzmat degradacji, kluby traca na tym pieniadze itp a taki Fryzjer plecie w sadzie 3po3 a skonczy sie jak z grupa trzymajaca wladze :? a kto ucierpi ?
bellus pisze:Jak dla mnie decyzja jest niesprawiedliwa.
A czy pozostale kary sa rozlozone sprawiedliwie hmmmm wg mnie najbardziej oberwala Leczna, a takie Podbeskidze czy nagrodzony awansem za caly udzial Sosnowiec
Bienias pisze:Dzieki karom czyt degradacjom kluby sie bardziej boja i dluzej pomysla nad kupowanie meczow.
Tylko o tym zazwyczaj decyduje waskie grono osob, prezes, wlasciciel ktory ma wlasne ambicje a klub moze meic w glebokim powazaniu -> Stasiak - gdzie on to nie byl i i kogo nie sponsorowal, w dupie mial te kluby chodzilo bardziej o wlasna promocje

Wróć do „Polska”