Tenis

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 17 sty 2008, 19:13

No niestety jestem rozczarowany dzisiejszym szlegierem dnia na AO. Spodziewałem się naprawdę dobrego widowiska, a tymczasem i Marcos i Marat zagrali znacznie poniżej oczekiwań ... a szkoda. Pomijam już fakt, że Safin po raz kolejny przegrał sam ze sobą, bo gdyby cały mecz grał na takim poziomie koncetracji jak w trzecim i czwartym secie to wynik mógł być zupełnie inny. A tak troszkę sobie pokrzyczał, spuścił manto rakiecie i już po drugim meczu jedzie do domu :roll:

Tak jak pisałem sam mecz jakoś mnie nie porwał. Za dużo błędów po jednej i drugiej stronie, ładnych wymian jak na lekarstwo. Nawet podanie u Marata, które powinno funkcjonować na wysokim procencie dzisiaj słabo wyglądało. Kilknaście asów oczywiście wpadło, ale to była kropla w morzu ...

Po odpadnięciu mojego faworyta :P trzeba się przerzucić na numer 2 czyli Hewitta ( a mogli zagrać razem w II rundzie :roll: ).

No i oczywiście brawa dla Naszych Pań :brawo: Nie codziennie można się cieszyć z awansu dwóch Polek do III rundy takiego turnieju. Teraz już każdy kolejny mecz będzie dla Marty i Agi sporym sukcesem.

Wróć do „Inne sporty”