Cris7 pisze:Dlatego też bardzo liczę na rozwój Simpsona, czy Evansa.
A ja mam nadzieję, że oprócz Simpsona i Evansa do pierwszego zespołu będą należeli Fraizer Campbell, Febian Brandy ( który już na łamach angielskich brukowców wyraża swoje niezadowolenie z faktu, iż nie ma szansy grywać w pierwszym zespole ), Eagles ( nie raz już udowodnił, że potencjał w nim drzemie nieprzeciętny ), czy chociażby Lee Martin.
Według mnie akademia United szkoli naprawdę nieprzeciętnych chłopaków. Szkoda, że Ferguson zmienia ścieżki kształtowania się pierwszej jedenastki. Wyżej wymienieni przeze mnie zawodnicy to rodowici Anglicy. Kiedyś o sile reprezentacji Albionu decydowali : Scholes, Butt, bracia Neville, Beckham, Andy Cole ( chociaż Cole to osobna bajka )
No i kolejna dla mnie smutna informacja. Shawcross został sprzedany.Tak się zastanawiam jakimi kategoriami myślą młodzi piłkarze z United. Gdybym występował chociaż w rezerwach takiego klubu, stanąłbym na głowie żeby być lepszym i lepszym ( diety, ćwiczenia itd ). A takie Stoke City ... dla mnie beznadziejny wybór. I pewnie za 5-6 lat tylko my, najwierniejsi będziemy pamiętać, że Ryan grał kiedyś w United