maciek_88 pisze:Zwłaszcza jak dzisiaj Radwańska 2 secie puściła slice'a pod siatkę z forehandu Laughing. Moja reakcja była następująca - Shocked
Pamietam to. Swietne zagranie
Teraz jest w szesnastce najlepszych tenisistek i najprawdopodobniej zagra etraz z Petrova rozstawiona z numerem 13. Jak dla mnie to faworytka bedzie Polka.
Jarzinho pisze:Z tych co pozostali wg. mnie najlepiej wyglada Davydenko i mu bede teraz kibicował
Temu sprzedawczykowi ? Ja go nienawidze, zreszta jak wszyscy.. no jak widac prawie wszyscy...
Dziwny mecz rozegrali dzisiaj Grosjean i Blake. Obydwaj grali jakby nie chcieli wygrac a w 4 secie Francuz dokonal rzeczy niebywalej gdy prowadzac w setach 2-1 i w gemach 4-1 po dwoch przelamaniach przegral 4 kolejne gemy i ostatecznie seta w tie breau i pozniej caly mecz. Blake'owi nie daje wielu szans w tym turneiju jednak...
Zaluje, ze nie moglem obejrzec arcyciekawie zapowiadajacego sie spotkania Baghdatis - Hewitt. Obydwoch bardzo lubie, ale jak sie okazalo dla eurosportu wazniejsze najpierw okazalo sie biathlon, potem skoki, a na koniec nawet snooker. A szkoda bo bylo 5 setow wiec emocji nie zabraklo w tym spotkaniu.
Moim osobistym ulubiencem jest wlasnie Hewitt i zawsze mu kibicuje choc nie zawsze jest w formie, ale tutaj kto wie czy nie sprawi jakiejs niespodzianki. 3 lata temu wszystkich rywali doprowadzal do szalu tymi swoimi c'mon !