Tenis

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 19 sty 2008, 20:41

maciek_88 pisze:Zwłaszcza jak dzisiaj Radwańska 2 secie puściła slice'a pod siatkę z forehandu Laughing. Moja reakcja była następująca - Shocked

Pamietam to. Swietne zagranie :D Dzisiaj jak i w meczu z SZarapowa na pewno rywalki troche pomagaly, ale to za malo, zeby pokonac takie zawodniczki jezeli samemu sie nie prezentuje okreslonego poziomu. A Aga dzisiaj mi sie bardzo podobala. Swietne skroty, uderzenia po ciasnych katach, passing shoty, stop volleye i malo brakowalo a po swietnej wymianie udaly sie jej lob po woleju a to wyzsza szkola jazdy ;) Jedynie do serwisu moznaby sie przyczepic, a szczegolnie do drugiego, ktory czasem ledwie dolatywal na druga strone :P Ale golnie to swietny mecz.
Teraz jest w szesnastce najlepszych tenisistek i najprawdopodobniej zagra etraz z Petrova rozstawiona z numerem 13. Jak dla mnie to faworytka bedzie Polka.
Jarzinho pisze:Z tych co pozostali wg. mnie najlepiej wyglada Davydenko i mu bede teraz kibicował

Temu sprzedawczykowi ? Ja go nienawidze, zreszta jak wszyscy.. no jak widac prawie wszyscy...

Dziwny mecz rozegrali dzisiaj Grosjean i Blake. Obydwaj grali jakby nie chcieli wygrac a w 4 secie Francuz dokonal rzeczy niebywalej gdy prowadzac w setach 2-1 i w gemach 4-1 po dwoch przelamaniach przegral 4 kolejne gemy i ostatecznie seta w tie breau i pozniej caly mecz. Blake'owi nie daje wielu szans w tym turneiju jednak...

Zaluje, ze nie moglem obejrzec arcyciekawie zapowiadajacego sie spotkania Baghdatis - Hewitt. Obydwoch bardzo lubie, ale jak sie okazalo dla eurosportu wazniejsze najpierw okazalo sie biathlon, potem skoki, a na koniec nawet snooker. A szkoda bo bylo 5 setow wiec emocji nie zabraklo w tym spotkaniu.

Moim osobistym ulubiencem jest wlasnie Hewitt i zawsze mu kibicuje choc nie zawsze jest w formie, ale tutaj kto wie czy nie sprawi jakiejs niespodzianki. 3 lata temu wszystkich rywali doprowadzal do szalu tymi swoimi c'mon ! :D Chcialbym aby i teraz tak bylo ale z Djokovicem ciezko bedzie...

Wróć do „Inne sporty”