Obawiam się, że to niemożliwe, Kangur dziś rozegrał mordercze spotkanie (skończył po 4 nad ranemLookAsh pisze:Chcialbym aby i teraz tak bylo ale z Djokovicem ciezko bedzie...
Jutro praktycznie same interesujące spotkania, mam nadzieję, że awansują Gasquet, Youzhny, Nalbandian i jeszcze, że Mathieu nawiąże walkę z Nadalem tak jak podzcas RG 06, gdzie na mączce mordowali się przez prawie pięć godzin. Jest to możliwe, bo Francuz posiada ogromnie możliwości tylko nie jest najmocniejszy psychicznie i często nie wytrzymuje wielu pojedynków, jeśli będzie dobrze nastawiony do walki to mam nadzieję napsuję choć trochę krwi Rafie. Szkoda tylko, że te mecze nakładają się na siebie z pojedynkami turnieju pań i nie wszystkie bedzie można zobaczyć w TV
No i jeszcze o zwycięstwie Agi, Polka udowodniła, że jest w stanie już dość regularnie pokonywać czołowe zawodniczki, do tego posiada ogromnie umiejętności (to o czym pisaliście wyżej) tak więc chyba już czas na jakiś poważny sukces
i zmęczony teżJarzinho pisze:Co mnie martwi to, że po dzisiejszym pojedynku federer bedzie jeszcze bardziej skoncentrownay i zmobilizowany
PS. Dla Denki właściwie niczego nie udowodniono, ale rzeczywiście momentami jego wyglądała tak, że można śmiało przypuszczać, że się podkładał i miał coś wspólnego z całą tą aferą.