Tenis

arturo_
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: arturo_ » 19 sty 2008, 20:51

LookAsh pisze:Chcialbym aby i teraz tak bylo ale z Djokovicem ciezko bedzie...
Obawiam się, że to niemożliwe, Kangur dziś rozegrał mordercze spotkanie (skończył po 4 nad ranem :o ), za to Djoko z łatwością przeszedł przez wszystkie mecze, a na dodatek wydaję się być w świetnej formie.

Jutro praktycznie same interesujące spotkania, mam nadzieję, że awansują Gasquet, Youzhny, Nalbandian i jeszcze, że Mathieu nawiąże walkę z Nadalem tak jak podzcas RG 06, gdzie na mączce mordowali się przez prawie pięć godzin. Jest to możliwe, bo Francuz posiada ogromnie możliwości tylko nie jest najmocniejszy psychicznie i często nie wytrzymuje wielu pojedynków, jeśli będzie dobrze nastawiony do walki to mam nadzieję napsuję choć trochę krwi Rafie. Szkoda tylko, że te mecze nakładają się na siebie z pojedynkami turnieju pań i nie wszystkie bedzie można zobaczyć w TV :? .

No i jeszcze o zwycięstwie Agi, Polka udowodniła, że jest w stanie już dość regularnie pokonywać czołowe zawodniczki, do tego posiada ogromnie umiejętności (to o czym pisaliście wyżej) tak więc chyba już czas na jakiś poważny sukces :) . Jednak nie należy już umieszczać Agi w połfinale czy w finale, podobnie było w US OPEN, wielka faworytka pokonana w III rundzie, potem wydawało się, że łatwo przejdzie IV, a tu przyszła porażka. Oczywiście mam nadzieję, że teraz bedzie inaczej bo Polka na pewno ma więcej sił i doświadczenia, ale jednak wolę być ostrożny co do jej szans :wink: .
Jarzinho pisze:Co mnie martwi to, że po dzisiejszym pojedynku federer bedzie jeszcze bardziej skoncentrownay i zmobilizowany
i zmęczony też :P , nie ma co taki maraton pozostanie w nogach i może odbić się, w którymś z decydujących spotkań (oby nie)

PS. Dla Denki właściwie niczego nie udowodniono, ale rzeczywiście momentami jego wyglądała tak, że można śmiało przypuszczać, że się podkładał i miał coś wspólnego z całą tą aferą.

Wróć do „Inne sporty”