Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 21 sty 2008, 12:17

Wilmore pisze:Nie ma żadnej, wpadłem na chwilę, a skomentowałem, bo rozśmieszyła mnie ta cena. Jestem ze Śląska, niechęć do Legii mam od urodzenia. ;]
No to już możesz się czuć wpisany na listę wrogów Legijnego kibolstwa, tylko czekać jak rozpieprzą ci autobus i stadion, TVN to wszystko nakręci a Rafcio ""dyletant" Stec z GW opisze.

Hamek84 pisze:podałem ceny z transfermarkt.de - mi jednak sie wydaje ze 850tyś ojro za tych dwóch grajków to jakaś nierealna kwota...
Ceny z transfermarkt.de nie zawsze (prawie nigdy) pokrywają się z realna wartościaą zawodnika na rynku, zwłasza jesli chodzi o rynek Polski. Zresztą o ilości kasy jaką można dostać za Burego i Bronka decyduje tyle czynników, że trudno przewidzeć cenę tych zawodników, jednak niestety na pewno nie jest to 850 tys. lecz znacznie mniej.

Losy 3 zawodników z RPA chyba już się rozstrzygnęły z wypowiedzi Jana Urbana dla mediów można wywnioskować, że są kompletnie nie potrzebni i nie nadają się do składu Legii słowem szkoda tylko kasy na ich pobyt na zgrupowaniu, choć to pewnie małe jak na dość bogaty klub sumy ale jak głosi staropolskie przysłowie grosz do grosza i będzie kokosza (czym kolwiek ta cała kokosza jest) Są juz plany sprowadzenia nowej grupy piłkarzy z Afryki na testy, tylko po co?

Wróć do „Polska”