Puchar Ligi Angielskiej (Carabao Cup)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 22 sty 2008, 23:07

guru pisze:Blamaż. [']
no tak - 5 goli puścić to nam sie rzadko zdarza :lol: ale ja jakoś nie jestem załamany .. już mówiłem - najmniej wazny puchar, który gramy po to, aby się młodzi ogrywali. Fabian już chyba nabrał doświadczenia :lol: powinno zaprocentować. Ostatni gol to już oczywiście skutek naszej gry. Koniecznie chcielismy zmniejszyć strate, no i sie nie udało - zdarza sie. Dobrze, ze w takim Pucharze, a nie w lidze. W lidze z naszym pierwszym zespołem dostali 2 razy po dupie i tak pewnie zostanie :]
Wygrali pierwszy raz w tym stuleciu z "Arsenalem" niech sie ciesza. Trzeba im oddać, ze zagrali świetne zawody, zwłaszcza Jenas.

Ogólnie to naszych należy pochwalić [nie, nie za ten mecz :lol:]. Nasi młodzi gracze doszli do półfinału, pokonując m.in pierwszy skład Newcastle. Odpadając dopiero z silnym Tottenhamem. W ubiegłym roku był finał. Doświadczenie, które zebrali na pewno zaprocentuje.

Jakby byli jacyś kibice Spurs na forum to bym im pogratulował, a że nie ma :P gratki Czeher :wink: dziś pewnie sie upijesz ze szczescia

Wróć do „Anglia”