Tenis

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 22 sty 2008, 23:35

arturo_ pisze:ja jednak nie jestem do niego do końca przekonany owszem ma umiejetności, ale jest strasznie chimeryczny i nieregularny, a Nadal takie rzeczy błyskawicznie potrafi wykorzystywać. Choć sam oczywiście mam nadzieje, że Ali trochę zmęczy Hiszpana

Wcale nie jest chimeryczny. Ma ten "blysk" w oku ;) Za to Nadal mi sie nie podoba. Ma narazie to szczescie, ze trafia na w miare prostych rywali. Liczylem na Mathieu - nie udalo sie. Myslalem, ze moze Nieminen - tez. Ale popamietajcie me slowa - jego szczescie w koncu dobiegnie konca :D

A jesli chodzi o Djokovicia to tez uwazam, ze w tej chwili jest w stanie pokonac Rogera. Widzialem jego mecz z Bardyhem i choc wygral w 3 setach to gral mocno srednio. No i nie zapomnijmy o jego wczesniejszej przygodzie z Tipsaareviciem. Djokovic to jak narazie najrowniej i najlepiej grajacy zawodnik w tym turnieju i sadze, ze jest w stanie go wygrac. Sposrod tych, ktorzy zostali, on jest moim faworytem napewno.
EnJoy's pisze:Po czym wnioskujesz ?
No bo trawa wam krzywo rosnie a kury znosza kwadratowe jaja.
Wytłumacz mi to bo nie rozumiem.

Nie ma sie czego wstydzic. Ja tez nie pojmuje wielu rzeczy.
Bo dwóch ludzi z Bytomia stawia na jakąś Panią, która gra w Australian Open ?

Jedynych dwoch na planecie nie wliczajac w to rodziny i najblizszych znajomych pani Williams :D One nie graja ladnego tenisa, miedzy nami facetami, nie ma tez na czym zawiesic oka - no chyba ze ty masz i"inny" gust. Ja sie bardziej jednak lubuje w Marii Szarapowej i Annie Ivanovic.
Sorry za OT, ale może kolega z Łodzi mi to wytłumaczy.

Ale sie przyczepilaes jak za przeproszeniem rzep psiego ogona. Poprostu zwrocilem uwage na glupie clonerowskie haslo: "Bytom stawia na Venus". A Ozorkow obstawia Tolka Banana i tez mi radosno.
cloner pisze:Enjoy's - nie przejmuje sie tym z Widzewa, jego skorumpowany klub slusznie zdegradowali, a on ma teraz pretensje do wszystkich

Idz lepiej zajrzyj do lodowki sprawdzic czy tam cie nie ma :lol:
cloner pisze:LookAsh - na pocieszenie Ci napisze, ze wiosna przyjedziemy tam do Was i wygramy Cool

Bardziej mnie pocieszy to ze i na jesien do nas przyjedziecie :D
Z tym, ze my potem wrocimy na nalezne miejsce w ekstraklasie a was czekac beda prestizowe batalie z Turem Turek i Pogonia Slubice :D

Wróć do „Inne sporty”