Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks » 23 sty 2008, 0:34

franz pisze:o bo co innego można robić gdy dwie czołowe Polskie drużyny walczące o MP i mające nas reprezentować w Europucharach testują trzeciorzędnych zawodników z Bośni/Ghany/Grenlandii/Timbuktu/Syberii, którzy nie potrafią wytrzymać kondycyjnie całego spotkania (i to sparingu!), a prawdopodobnie przyszły MP Wisła zamiast pójść w ślady Legii i dać szansę naszej utalentowanej bramkarskiej młodzieży (Boruc i Fabiański też kiedyś byli tylko młodzi i perspektywiczni i grzali ławę) teraz idzie sprawdzonym tropem jej i imienniczki z Płocka i sięga po "wysokogatunkowe" drewno Bałkańskie, które na dodatek jest nie pierwszej młodości.

Tu masz zupełną rację... Już taki jeden u was był... Bieniek???? Na testach, czy tam nawet może trenował. Młody GK, ale jak on się sprawował to nie wiem. Powiem tyle, że byłem przy rozmowie pewnego menago z jego bratem . I już wiem jak u nas w Polsce junior idzie do klubu i ma takich doradców to ja też bym zatrudnił taniego przybysza ze wschodu lub z Afryki. Tam niestety jeden z 10 prezentuje poziom naszej 1 lub 2 ligi. Natomiast jeden ze 100 to talent i inwestycja. Dopóki coś się nie zmieni w mentalności osób pomagającym młodym piłkarzom to dalej tak będzie.

Wróć do „Polska”