Yukasz pisze:komentatorzy kończąc komentarz meczu nie zegnają się z widzem a następni rzadko kiedy witają Rolling Eyes
Nie prawda ! 3 dni temu pamietam jak Kasia sie zegnala wiec nie wmawiaj mi tu takich !
Yukasz pisze:Co ty wiesz o zabijaniu... yyy znaczy o tenisie
Bo ty stara d**a jestes
cloner pisze:Jesienią mozemy przychac Wam mordy obic
A po co czekac do jesieni. Wstrzymaj sie jeszcze chwile a ja sprobuje znalezc w moim GPSie ta twoja wioske i zaraz bede
No tak, Aga odpadla i cale antypody sa teraz w szokucloner pisze:A co do tenisa, same sensacje, Agnieszka odpadła, Venus
A co do Isi to ja nie bede sciemnial... Zagrala katastrofalnie, tragicznie i w ogole wstyd mi ze tyle czasu poswiecilem na jej mecz. Miala tylko pare przeblyskow - np skroty ktore sa jej mocna strona ale jej serwis to koszmar. Momentami podawala z predkoscia 105 km/h. To juz nawet maly fiat pedzi szybciej z gorki...
No ale cwiercfinal to jakby nie patrzec wielki sukces. Oby tylko byla w stanie to potwierdzac w nastepnych turniejach.
Widzialem mecz Djokovicia z Ferrerem. Mecz mnie zawiodl, a szczegolnie David po ktorym spodziewale sie ze przynajmniej stoczy wyrownana walke. O pierwszym secie to nawet nie warto mowic, ilosc bledow Hiszpana przeszla ludzkie pojecie. Potem nie byllo wiele lepiej. Serb to wciaz moj kandydat nr 1 do zdetronizowania Rogera