Ale w większości pojawiają się znienacka i tak samo nagle znikająLookAsh pisze:Nie prawda ! 3 dni temu pamietam jak Kasia sie zegnala wiec nie wmawiaj mi tu takich ! Razz
Co do Radwańskiej to nie ma co się dziwić że za dużo siły to ona nie ma bo już wcześniej to pokazywała. Tak jak np z Petrovą gdy jak 'oglądałem' w necie w pewnym momencie zaserwowała z prędkością ok 180 km/h a po chwili nasza Agnieszka miała serw nie przekraczający 120 km/h. Zresztą w poprzednich turniejach też można było mieć wrażenie że jej serw to po prostu byle przebicie piłki na druga stronę siatki.
A co do tego potwierdzania formy w kolejnych turniejach to raczej byłbym spokojny gdyż jak pokazuje przebieg jej kariery a także sam AO zwycięstwa nad znacznie bardziej utytułowanymi rywalkami to nie były przypadki gdyż widać w tym postęp - ogrywane zostają coraz to lepsze zawodniczki a teraz w pokonanym polu zostały już dwie wyżej notowane rywalki. Po prostu trzeba jeszcze mocniej pracować bo szanse na bycie jedną z najlepszych są niemałe.
Ja się boję żeby na tym mówieniu o detronizacji Szwajcara sie nie skończyło i wyjdzie na to że szanse były duże jak nigdy a skończy się jak zawsze.LookAsh pisze:Serb to wciaz moj kandydat nr 1 do zdetronizowania Rogera Very Happy