Tenis

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 24 sty 2008, 20:21

Miałem sobie ponabijać podczas AO, a tu kapa :roll:
LookAsh pisze:I niezle sie na tym wzbogacilem. Prawie 400 zl na czysto
Mowa :smoke: chociaż ja troszkę skromniej.

Dypozycja Tsongi podczas tego turnieju naprawdę mnie powala. Chłopak gra turniej życia i żeby było już tak ładnie do końca to na deser mógłby pokonać w finale samego Federera. Nadal i tak zrobił w AO bardzo wiele i myślę, że i tak był zadowolony z tego półfinału. A przed pierwszym meczem Tsoga vs. Murray nie dawałem Francuzowi większych szans ... oj człowiek młody był i głupi :lol:

Jutro świetnie zapowiadający się pojedynek Roger - Novak ... no i go nie zobaczę, bo akurat będe na egzaminie :roll: (jak pech to pech). Tak czy inaczej więcej szans daje Szwajcarowi. Może i nie gra swojego turnieju życia i jest bardziej do pokonanie niż przed rokiem, ale grając swój najlepszy tenis powinien pokonać Djokovica. Oczywiście żeby nie było za łatwo liczę, że ten drugi postawi poprzeczkę baaardzo wysoko i to będzie prawdziwy szlagier AO 2008, bo jak do tej pory takich wielkich spotkań jak na lekarstwo.

U pań stawiam na Marysie. Coś mi się wydaje, że w tym roku nikt jej nie podskoczy, a tym bardziej grająca chimerycznie Ivanovic. Osobiście nie przewiduje wielkich emocji i obstawiam, że wszystko skończy się w już po dwóch setach. :wink:

Wróć do „Inne sporty”