Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 25 sty 2008, 9:23

Michał M pisze:Martin Demichelis znalazł się w kadrze Argentyny na Pekin!
Pogadaliśmy z FIFA i już wiadomo, że Bayern nie będzie musiał zwalniać piłkarzy seniorskiej reprezentacji na Olimpiadę. Zresztą Uli powiedział, że będzie do tego dążyć. Więc z tym tematem raczej mamy spokój. Pewnie pojedzie Breno (na bank) i ewentualnie Sosa/ Demichelis.
Michał M pisze:akże byłbym za drugą opcją - możliwym kandydatem byłby np. Vincent Kompany
niet :P Andi Ottl powiedział, że widzi swoją przyszłość tylko w Bayernie i przedłuży zaraz kontrakt :mike: co mnie bardzo cieszy. Widać, że wierzy w siebie. A w przyszłym sezonie będzie dużo mecz w których może sie wykazać. Jak dla mnie będzie głównie zmiennikiem Ze.
Michał M pisze:Grrrr, musiałeś? Twisted Evil Razz
Uli i Karl zdementowali dwa razy w ciągu ostatnich dni te wszystkie plotki o Lehmannie. I dobrze. Ale media dalej swoje ciągną :|
A co do tego, że Jens szuka domu/kupuje w Monachium to nic takiego. Sneijder w lecie też szukał :lol:
Jak szybko odejdzie Buyten zależy od tego ile zawodników pojedzie na Olimpiadę. Jak dla mnie to Buyten pożegna się z nami już w lipcu, tak aby sytuacja była jasna. Mielibyśmy 3 obrońców, 3 bardzo dobrych środkowych obrońców. Jak dla mnie to wystarczy, bo przecież na środku może grać też Lell. Od biedy z rezerw się wyciągnie Sabe :P
Co do Tima, to on będzie najprawdopodobniej grał jednak na środku. Chyba, że Jurgen zaplanuje przesunięcie Francka na prawą stronę a Schweini, Tim i ewentualnie Sosa będą walczyć o miejsce na lewej stronie.

Wróć do „Niemcy”