jak dla mnie kadra jest zoptymalizowana. Mamy po 2 czasami nawet 3 dobrych graczy na każdą pozycję. Do gry mamy gotowych 24 piłkarzy. Jak dla mnie to jest idealna liczna na cały sezon. Transfery będę jedynie w przypadku odejścia jakiegoś z graczy. A jak dla mnie to w obecnej chwili nikt nie jest na wylocie oprócz Daniela (choć ona sam mówi, że chce zostać).Michał M pisze:A ostatnio to potwierdzał, mówiąc, że raczej nie będzie już więcej transferów, bo i tak jest zbyt wielu graczy.
w to nie wierzę, nie zrobi jeszcze raz czegoś takiego kibicom, działaczom i sobie samemu. Tej opcji nie warto brać pod uwagę. Willy wypełni kontrakt albo zostanie sprzedany na rok przed końcem kontraktu.Michał M pisze:A nuż Sagnol nie zostanie kapitanem i znowu będzie chciał odejść?
jak dla mnie to wątpię aby Jurgen już planował transfery. Na bank obejrzy pierwsze mecze rundy i oceni sytuację. Można sie spodziewać transferu rezerwowego bramkarza. Jurgen jak będzie planował jakieś transfery to gdzieś dopiero w okolicy kwietnia. Wcześniej będzie musiał zobaczyć jak sobie dają radę gracze z obecnej kadry. Schweini zostanie niemal na pewnoMichał M pisze:dyby jeszcze np. Klinsmann chciał sprowadzić jakiegos pomocnika, to juz w ogóle byłoby ich (ilościowo) zbyt wielu
Ja również uważam, że jeśli chodzi o pomocników to jest trochę niejasna sytuacja. Ciężko będzie przewidzieć teraz już, kto będzie grał w pierwszym składzie. Nie mniej jednak myślę, że już w środku lipca będziemy znać sytuację