Jak już wspomniałem - ma ważny kontrakt do 2010 i to od Bayernu zależy w tej chwili decyzja. Myślę, że jesli zaproponują mu dalsze wypożyczenie, to raczej się zgodzi, bo w koncu jest to z korzyścią dla niego samego. Lepiej przecież grać w pierwszym składzie KSC czy innej drużyny z 1 BL niż siedzieć na ławie czy trybunach BayernuAkarin pisze:Tylko pytanie, czy Andreas zgodzi się na ponowne wypożyczenie, czy też zechce mieć jasną sytuację, czyli którka piłka: zostaję albo odchodzę definitywnie.
Niekoniecznie, Klinsmann może np. stwierdzić, że chce takiego albo innego grajkaAkarin pisze:Transfery będę jedynie w przypadku odejścia jakiegoś z graczy.
Całkowicie się zgadzam. Musi się zapoznać z tym zespołem, nawet jeśli to zapoznanie będzie polegało na oglądaniu meczów na video w słonecznej Kalifornii. I właśnie potem może przyjdzie mu do głowy taki czy inny transfer, kto wie?Akarin pisze: jak dla mnie to wątpię aby Jurgen już planował transfery. Na bank obejrzy pierwsze mecze rundy i oceni sytuację. Można sie spodziewać transferu rezerwowego bramkarza. Jurgen jak będzie planował jakieś transfery to gdzieś dopiero w okolicy kwietnia. Wcześniej będzie musiał zobaczyć jak sobie dają radę gracze z obecnej kadry.
Czyli właśnie w 2009 r., bo jego kontrakt też kończy się w 2010. Kolejny argument na nie-sprzedawanie GoerlitzaAkarin pisze:Willy wypełni kontrakt albo zostanie sprzedany na rok przed końcem kontraktu.
Jak wróci do formy, nie ma sprawy. Ale jak dalej będzie grał taką padakę i np. wygryzie go ze składu Sosa albo Altintop, to bym mu podziękował. Mimo przyjścia Klinsmanna. Powtórze to jeszcze raz - mam nadzieję, że ani on ani Poldi nie będą dostawali forów od naszego nowego trenera, tylko dlatego, że są jego dawnymi podopiecznymi z reprezentacji, a decydować będzie forma.Akarin pisze:Schweini zostanie niemal na pewno![]()
Start nowej rundy tuż tuż