Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 25 sty 2008, 15:07

Michał M pisze:Niekoniecznie, Klinsmann może np. stwierdzić, że chce takiego albo innego grajka
oczywiście :wink: ale będzie musiał też wybrać piłkarza z którym by się pożegnał :wink: Dlatego myślę, że nie ma co się spodziewać wielu transferów. Być może zrobimy ich maksymalnie dwa- Tim i rezerwowy bramkarz.
Michał M pisze:Powtórze to jeszcze raz - mam nadzieję, że ani on ani Poldi nie będą dostawali forów od naszego nowego trenera, tylko dlatego, że są jego dawnymi podopiecznymi z reprezentacji, a decydować będzie forma.
ja jestem tego niemal pewien, że nie będzie forów. Co jak co, ale nie u Klinsiego :P Nie zdziwię sie też jak Schweini będzie w paru sparingach próbowany na śrokdu, kiedy Tim będzie na lewej stronie grał.
Michał M pisze:Start nowej rundy tuż tuż Wink Jutro ostatni poważny sprawdzian - derby Monachium - będzie transmisja na żywo w Sportklubie o 15.30.
ostatnie 3 spotkanie derbowe w plecy, wiec teraz trzeba wygrać :P jeszcze z nimi na AA nie wygraliśmy :|
Oficjalne info, że Andreas przedłużył kontrakt do 2011 roku:
http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... cbe18bd4dd

A po meczu derbowym już we wtorek gramy na Veltins Arena z Wuppertalem.
Deutschalnd, Gelsenkirchen, Veltins Arena, LaOla Club, Vip places, Wuppertal vs Bayern. Tam będę \o/ :glass: :P

Wróć do „Niemcy”