Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 27 sty 2008, 12:08

maciek_88 pisze:Wtedy kiedy Wy na dobre odpuścicie Kakę
dawno odpuścilismy i włosi o tym wiedzą, poza tym w tym sezonie to nie ten Kaka co dawniej wiec spokojnie można powiedzieć ze panu Kaka - dziekujemy i w Realu nie chcemy
i pełna zgoda z Pedją - lepiej nie uzależniać gry drużyny od jedego piłkarza - co stało by sie jakbyśmy kupil brazylijczyka
AdamMadridista pisze:Znowu pojawiają się ploty na temat transferu Sergio Ramosa do Milanu... Kiedy oni odpuszczą?
włosi tak jaki zresztą i hiszpanie czasem sobie lubią pofantazjować w kwestii transferów i wiec i takie 'plotki' jak Ramos sie pojawiają nie ma co sie nimi przejmować wszyscy zgodnie demetnowali fakt ze Ramos sie nigdzie nie wybiera razem zresztą z samym Sergio - nikt przy zdrowych zmysłach nie zawraca sobie takimi plotkami głowy

peepe pisze:Salgado zagral bardzo dobre spotkanie z Atletico, byl znacznie lepszy niz Miguel Torres, pewnie dlatego zagra.
no nie wiem, kilka razy Aguero go tak zakręcił że było groznie ja bym powiedział ze Salgado zagrał przeciętne spotkanie z Atletico

a co do składu ja bym postawił na Metzeldera w środku w pierwszym meczu z Villareal też grał niemiec i każdy wie jak sie skonczyło :wink: ale Schuster pewnie nie bedzie ryzykował z niemcem tak jak z Pepe

PS: licze dziś na kilka minut Robbena :]

Wróć do „Hiszpania”