dawno odpuścilismy i włosi o tym wiedzą, poza tym w tym sezonie to nie ten Kaka co dawniej wiec spokojnie można powiedzieć ze panu Kaka - dziekujemy i w Realu nie chcemymaciek_88 pisze:Wtedy kiedy Wy na dobre odpuścicie Kakę
i pełna zgoda z Pedją - lepiej nie uzależniać gry drużyny od jedego piłkarza - co stało by sie jakbyśmy kupil brazylijczyka
włosi tak jaki zresztą i hiszpanie czasem sobie lubią pofantazjować w kwestii transferów i wiec i takie 'plotki' jak Ramos sie pojawiają nie ma co sie nimi przejmować wszyscy zgodnie demetnowali fakt ze Ramos sie nigdzie nie wybiera razem zresztą z samym Sergio - nikt przy zdrowych zmysłach nie zawraca sobie takimi plotkami głowyAdamMadridista pisze:Znowu pojawiają się ploty na temat transferu Sergio Ramosa do Milanu... Kiedy oni odpuszczą?
no nie wiem, kilka razy Aguero go tak zakręcił że było groznie ja bym powiedział ze Salgado zagrał przeciętne spotkanie z Atleticopeepe pisze:Salgado zagral bardzo dobre spotkanie z Atletico, byl znacznie lepszy niz Miguel Torres, pewnie dlatego zagra.
a co do składu ja bym postawił na Metzeldera w środku w pierwszym meczu z Villareal też grał niemiec i każdy wie jak sie skonczyło
PS: licze dziś na kilka minut Robbena