Jeżeli Oddo nie zastępował skrzydeł to ja nie wiem jak on ma grać.Weź ty sie zastanów co wypisujesz.Popadasz od skrajności w skrajność.Maldini podobnie.Zagrał naprawde dobrze.Nie spodziewałem się tego po nim że przy każdej akcji wychodził do przodu i szukał miejsca na boku.Nie chodzi o to, że Oddo i Maldini źle grali - w tej taktyce mają zastępować skrzydła, a tego nie robili.
Mecz na całe szczęście wygraliśmy i to cieszy choć Pato to do połowy mógł spokojnie strzelić 2 bramki.W ogóle jakoś on mnie specialnie narazie nie przekonuje przy 2 bramce miał "więcej szczęścia niż rozumu".Ale wiadomo liczy się to co w siatce i to go broni.Rossoneri jak dla mnie po za pierwszymi 20 minutami zagrali dość dobrze.Stwarzali sobie sytuacje i tylko żal jak sie widzi kiedy Pato czy Seedorf marnują takie sytuacje
A teraz inna sprawa.Sędzia.Nie wiem czy macie podobne zdanie ale z 2 karne powinniśmy spokojnie dostać.Oglądałem mecz na Canale + więc dość dobrze było widać że 2 razy ewidentnie piłka dotykała ręki zawodników gości.
A i jak wyżej pisaliście to jeszcze Francuz widać że był wkurzony na Carlo że znowu nie gra ale Gilardino to jakby mógł to by chyba obił trenera Rossonerich.Tak wściekłego i zbulwersowanego włocha nigdy nie widziałem i też pokazuje to że nie tylko kibice są nie zadowoleni z różn ych decyzji Pacyny ale również kilku zawodników.