AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post autor: gilardino11 » 27 sty 2008, 17:29

Nie chodzi o to, że Oddo i Maldini źle grali - w tej taktyce mają zastępować skrzydła, a tego nie robili.
Jeżeli Oddo nie zastępował skrzydeł to ja nie wiem jak on ma grać.Weź ty sie zastanów co wypisujesz.Popadasz od skrajności w skrajność.Maldini podobnie.Zagrał naprawde dobrze.Nie spodziewałem się tego po nim że przy każdej akcji wychodził do przodu i szukał miejsca na boku.

Mecz na całe szczęście wygraliśmy i to cieszy choć Pato to do połowy mógł spokojnie strzelić 2 bramki.W ogóle jakoś on mnie specialnie narazie nie przekonuje przy 2 bramce miał "więcej szczęścia niż rozumu".Ale wiadomo liczy się to co w siatce i to go broni.Rossoneri jak dla mnie po za pierwszymi 20 minutami zagrali dość dobrze.Stwarzali sobie sytuacje i tylko żal jak sie widzi kiedy Pato czy Seedorf marnują takie sytuacje :? .Jak dla mnie najlepszy na placu był...Oddo.Naprawde na swojej pozycji zagrał bardzo dobrze 2 razy uratował nam dupe goniąc 40-50 metrów za zawodnikiem gości i zabierając mu piłke.W ataku kilka dobrych dośrodkowań(Te co dograł Rickiemu to chyba tylko Kaka wie jak mógł tego nie strzelić :wink: ).Dużo wchodził i się starał.Widać że forma wraca bo wiadomo że Masimo w formie jest jednym z lepszych prawych obrońców globu.Nasza pomoc dzisiaj bardzo średnio.Źle może nie grali ale oczekiwałem troche więcej po Pirlo czy Seedorfie.Słabo zagrał dzisiaj Kaladze i te błędy z meczów z Napoli i Atalantą nie były dziełem przypadku.

A teraz inna sprawa.Sędzia.Nie wiem czy macie podobne zdanie ale z 2 karne powinniśmy spokojnie dostać.Oglądałem mecz na Canale + więc dość dobrze było widać że 2 razy ewidentnie piłka dotykała ręki zawodników gości.
A i jak wyżej pisaliście to jeszcze Francuz widać że był wkurzony na Carlo że znowu nie gra ale Gilardino to jakby mógł to by chyba obił trenera Rossonerich.Tak wściekłego i zbulwersowanego włocha nigdy nie widziałem i też pokazuje to że nie tylko kibice są nie zadowoleni z różn ych decyzji Pacyny ale również kilku zawodników.

Wróć do „Włochy”