Czy ja o czymś nie wiemNurni Flowenol pisze:W tym momencie wypada wiec, bez wzgledu na to czy zakonczymy ten sezon na pierwszym, drugim czy nawet trzecim miejscu, pogratulowac Wengerowi i oddac mu honor.
W sumie nie ma się do czego przyczepić, a liczyłem na jakieś kontrowersje, gdy zobaczyłem, ze piszesz w temacie Arsenalu
Senderos ostatnimi czasy gra nadspodziewanie dobrze. Dziś moze i popełniał jakies drobne błedy, przegrał chyba 2 indywidualne pojedynki, ale ogólnie gra dużo lepiej niż przed kilkoma tygodniami. Co ważne, gra bardzo ambitnie, wsadza głowę tam gdzie inni nogi nie wsadzą - byle tylko oddalić niebezpieczeństwo od bramki. Nie wiem, czy ogladasz wszystkie mecze Kanonierów ... można zauważyć poprawę gry u Szwajcara.
Jeszcze odnośnie minionego sezonu. Piszesz, że brakowało zgrania. Moim zdaniem nie. Piłkarze byli zgrani, styl gry był znakomity, piłka świetnie krążyła od nogi do nogi. Dopiero pod bramką rywala zaczynały się kłopoty. Skuteczność kulała [jak zauważyłeś] no i mnóstwo kontuzji. Teraz jest lepiej. Gra ciągle ta sama.