136 fotek mamMichał M pisze:Tylko zrób ładne fotki, cobyś mógł się podzielić wrażeniami z kolegami z forum Smile
Nie będę owijał w bawełne: było zajebiście. Zaraz opiszę wszystko od wyjazdu z Wuppertalu.
Więc tak:
O godzinie 16:30 wyjechaliśmy z Wuppertalu. Dojechaliśmy do autostrady nr 43, przejechaliśmy jakieś 5 km i korek. Włączamy radio, a tam informacja, że korek pomiędzy Gelsenkirchen a Wupperalem wynosi obecnie (16:30) ok 8 km. Ja sam już zacząłem odczuwać zbliżającą się atmosferę. 45 tysięcy mieszkańców Wuppertalu pojechało na mecz. Jadać (stojąc w korku
Szczerze mówiąc to takiego przeżycia nie da sie opisać, poczułem się jak w niebie. Serce od razu mi podskoczyło do góry
Chwale przez cały czas Willy'ego, ale naprawdę on dla mnie był jednym z najlepszych na boisku. Był wszędzie na prawej stronie. I przerzucał kiedy trzeba było, zagrał do tyłu, do środka. Był motorem napędowym prawej strony. Mark w środku z Ze też bardzo dobrze. Lewa strona świetnie. Środek obrony Lucio-Daniel też prezentował sie dobrze. Szczególnie Belg mnie zaskoczył dobrą grą. Po meczu wysłuchałem konferencji prasowej i trochę szczerze mówiąc rozczarowało mnie to, że od razu nasi gracze wyjechali do Monachium. Więc do LaoLa Club przyszli tylko gracze Wuppertalu. Wiec mam zdjęcie z trenerem WSW. Ja w koszulce Bayernu a ten do mnie: "Du hast falsche trickot" a ja mu "Nein, richtige"
Wyjazd był świetny, trzeba będzie powtórzyć
zdjęcie dam juto, bo dzisiaj nie chce mi się już tego wszystkiego ogarniać