Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 31 sty 2008, 2:05

Bask pisze:Ronaldo tak często schodzi do środka i gra blisko pola karnego, że po prostu ciężko powiedzieć, że to jest pomocnik

Jak dla mnie Ronaldo to skrzydlowy. Nie pomocnik, nie napastnik a skrzydlowy. W sumie ciezko zauwazyc roznice miedzy napastnikiem a skrzydlowym.

A z tym ze CR7 moze byc pomocnikiem to wcale nie takie glupie stwierdzenie. Wszak na poczatku swojej kariery i to nawet w MU nie mial az tylu zadan ofensywnych co teraz gral role wlasnie takiego bocznego.
Bask pisze:Dla mnie Messi nie jest gorszy od Ronaldo, ani nie jest też lepszy. Najlepszych piłkarzy ciężko naprawdę jest porównywać bo wszyscy są genialni.

Prawda, z tym ze ostatnio Messi cieniuje , a CR7... widac po wynikach :)

Co do samego meczu...

2 gol CR7 ----- :shock: chyba nikt nie umie tak strzelic z wolnego jak on. Szczerze mowiac nigdy nie widzialem zeby nawet Juninho nadal taka rotacje pilce. Poprostu cud miod :D

Kolejne 2 gole do kolekcji , a kibice juz zastanawiaja sie co Roni wciaga :lol: :lol:

Za 2 dni na WHL . W tym sezonie gralismy z nimi tylko u siebie . Raz 1:0 po łonderful efort Naniego , a 3 dni temu pamietne "fuksiarskie" 3:1 . Szczerze mowiac jestem ciekaw meczu. Na WHL zawsze bylo ciekawie . Oczywiscie licze na zwyciestwo :)

Glory Glory Man United :!: :boruta:

Wróć do „Anglia”